Výhody letních SUV oproti celoročním pneumatikám SUV

Nokian Wetproof SUV

Pokud žijete v oblasti, která vám umožňuje používat SUV letní pneumatiky po celý rok, pak výhody letních pneumatik SUV převažují nad SUV celoročními pneumatikami, zejména v létě. Důvodem je, že letní pneumatiky nemají symbol 3PMSF (3-vrcholková sněhová vločka), což znamená, že je lze použít i v náročných zimních podmínkách. To znamená, že mají dezén, který si poradí se sněhem a ledem. S celoročními pneumatikami stále umožňují použití v létě. Optimalizovali dezén, často s různými zónami, aby umožňovaly maximální výkon jak v létě, tak v zimě.

Letní pneumatiky SUV jsou v zásadě vyrobeny tak, aby s nimi bylo možné jezdit po celý rok, pokud žijete na místě bez jakýchkoli zimních podmínek. Letní pneumatiky jsou skvělé od jara do podzimu, zatímco celoroční pneumatiky jsou vyrobeny tak, aby zvládly i zimní podmínky. Důvodem je, že celoroční pneumatiky jsou hybridem zimních a letních pneumatik. Pokud žijete v oblasti bez chladné sezóny, nejlepší volbou by byly letní pneumatiky SUV, jako jsou pneumatiky Nokian Wetproof SUV. Jsou speciálně vyrobeny tak, aby po celý rok podporovaly těžší vozy SUV s vynikající ovladatelností a stabilitou. Pokud máte potom čtvrtou sezónu, tj. Zimu, budete muset po dobu této sezóny přezout na zimní pneumatiky.

Tyto celoroční pneumatiky zajistí, že budeme co nejlépe využívat vaše SUV; umožňuje také jednu sadu pneumatik po celý rok, což je velká finanční výhoda, protože zejména pneumatiky SUV mohou být poměrně drahé, ale samozřejmě je opotřebujete rychleji, protože je používáte celoročně a nestřídáte sady pneumatik. Pokud používáte pouze jednu sadu pneumatik, je důležité, abyste pneumatiky střídali. To se tradičně provádí při výměně mezi letními a zimními pneumatikami, ale protože to neděláte, musíte změřit hloubku dezénu a otočit pneumatiky, když si všimnete rozdílu v opotřebení pneumatik o více než 2–3 mm.

Letní SUV SUV jako Nokian Wetproof SUV využívají výhod mnoha nových technologií, jako jsou „aramidové bočnice“. Tato výztuha bočnice je extrémně odolná a odolná proti propíchnutí, protože je vyrobena z extrémně silných aramidových vláken. To je skvělé, když chcete řídit své SUV v terénních situacích nebo jen na kamenitých požárních cestách. Poskytuje také dodatečnou bezpečnost při setkání s jakýmikoli výmoly na silnicích nebo obrubnících při parkování. Jsou vyrobeny tak, aby umožňovaly kontrolovaný komfort jízdy, vynikající ovladatelnost a stabilitu s extra ochranou proti aquaplaningu. To je něco, co je důležité po celý rok, dokonce i v létě, kdy se suché letní silnice mohou po silné dešťové přeháňce stát nebezpečím pro aquaplaning. To je vlastně největší důvod nehod v létě, a věřte tomu, nebo ne, většina nehod se skutečně stane v létě.

Další informace o letních pneumatikách SUV: Navštivte https://www.nokiantyres.cz/