Parhaat talvirenkaat Saksaan ja kuljettajille, jotka aikovat Saksaan

talvirenkaat

Ajaminen Saksassa talvella edellyttää, että sinulla on riittävät renkaat siellä vallitsevia sääolosuhteita varten. Saksan talvirenkaiden vaihtoehdot ovat kitkarenkaat ja talvihyväksytyt jokakelin renkaat. Ainoat talvirenkaat, jotka ovat sallittuja, ovat siis kitkarenkaat. Saksassa ei kuitenkaan saa käyttää nastarenkaita. Vaikka matkustaisit vain Saksan läpi päästäksesi toiseen maahan, et saa tehdä niin, jos sinulla on talvirenkaat, joissa on nastat. Tämä voi tietysti aiheuttaa ongelmia matkustettaessa kahden sen sallivan maan välillä, jos sinun on mentäväSaksan läpi päästäksesi toiseen maahan.

Saksassa talvisissa olosuhteissa sinulla pitäisi olla talvirenkaat ilman nastoja. Jos sinut pysäytetään ja ajat nastarenkailla, sinulle määrätään sakko ja kielto jatkaa ajamista, kunnes olet vaihtanut renkaat. Lain mukaan sinulla on oltava talviominaisuuksilla varustetut renkaat, kun on lumiset olosuhteet ja eli joko lunta, sohjoa tai jäätä sekä jäästä ja pakkasesta johtuvat liukkaat olosuhteet. Renkaissa on oltava Alpine-symboli vuorenhuipusta, jonka sisällä on lumihiutale, jota kutsutaan myös nimellä 3 PMSF-symboli. M + S: n pitäminen renkaissa ei riitä talvikäyttöön.

Saksalla on erittäin hyvä tieverkko ja se on maailmankuulu Autobahnoistaan, joka tunnetaan siitä, että niillä ei ole nopeusrajoituksia joillekin osille. Se kattaa melkein 13 000 km. Jos tiellä ei ole lunta tai jäätä, voit ajaa kesärenkailla lainsäädännön mukaisesti. On kuitenkin aina turvallisempaa vaihtaa talveksi niille ominaisiin renkaisiin heti, kun lämpötila laskee alle nolla astetta. Saksassa tämä antaa sinulle periaatteessa kaksi vaihtoehtoa turvalliseen ajamiseen. Yksi on vaihtaa kesärenkaat talvirenkaiksi kylmän sään lähestyessä ja vaihtaa sitten takaisin kylmän kauden lopussa.

Toinen vaihtoehto on valita jokakelin renkaat, joita voidaan käyttää sekä kesällä että talvella, sillä niillä on 3PMSF-symboli ja ne on hyväksytty talvikäyttöön. Jokakelin renkaat antavat sinulle vapauden ajaa turvallisesti joka päivä säästä riippumatta. Tämä sopii erinomaisesti perheautoosi, kun haluat optimaalisen turvallisuuden ajon aikana. Et kuitenkaan halua laittaa näitä urheiluautoon, tai jos laitat niin haluat todennäköisesti vaihtaa sitten kesän aikana korkean suorituskyvyn kesärenkaisiin, jotta saat kaiken irti urheiluautostasi suorituskyvyn suhteen. Jos et aja urheiluautoasi talvella tai jos sinulle on ok olla ajamatta sitä huonolla säällä, voit vain pitää kesärenkaat siinä.

Jos olet alueilla, joilla on paljon lunta ja pidempi talvikausi, on aina parempi vaihtaa kesä- ja talvirenkaiden välillä varmistaaksesi, että suorituskykysi on paras sekä talvi- että kesäkaudella. Renkaat ovat niin tärkeitä ajoturvallisuuden kannalta, että on aina parasta saada optimaalinen rengasvaihtoehto autoon.

Lisätietoja Saksan talvirenkaista on osoitteessa www.nokianrenkaat.fi