Celoroční pneumatiky vám poskytují bezpečnost a pohodlí

Celosocni pneumatiky

Výměna pneumatik mezi letními a zimními může být někdy problémem a někteří výměnu ani nestihnou včas. Jelikož je v zimních podmínkách nebezpečné jezdit s letními pneumatikami, je důležité, abyste při příchodu zimy měli nasazené zimní pneumatiky. Vyhrazené zimní pneumatiky budou v drsných zimních podmínkách lepší volbou, ale i celoroční pneumatiky schválené do zimních podmínek překonají letní pneumatiky v každém ohledu.

V oblastech, kde je obtížnější předpovědět, jaké bude zítra počasí, nebo stejně nemáte příliš zimy, mohou být celoroční pneumatiky tou nejlepší a nejpohodlnější volbou, protože poskytuje bezpečnost po celý rok se stále dobrým výkonem na suché i mokré letní cesty v teplém období a na sněhu a ledu v zimním období.

V severských zemích zima bezprostředně hrozí a pro teplé období budete muset použít zimní pneumatiky v kombinaci s letními pneumatikami, zatímco ve střední Evropě máte velmi odlišné oblasti. Některé nebudou vůbec vyžadovat zimní pneumatiky, pak můžete letní pneumatiky používat po celý rok. Některé budou mít sporadické zimní podmínky, kdy budou nejlepší volbou celoroční pneumatiky, a některé oblasti budou kvůli lepšímu výkonu a bezpečnosti vyžadovat změnu mezi letními a zimními pneumatikami. U všech možností pneumatik byste měli vždy hledat prémiové pneumatiky pro nejlepší výkon, trvanlivost a bezpečnost. Peníze vynaložené na prémiové pneumatiky budou získány zpět nižšími náklady na palivo a nižšími náklady na výměnu.

Další informace o celoročních pneumatikách schválených do zimních podmínek naleznete na: www.nokiantyres.cz